Skip to content

Over mij

Over mij

Alles over mij en Studio-Sanne

Hallo,

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Sanne Steenbergen. Ik ben een enthousiaste en creatieve grafische vormgever die in 2020 haar opleiding Media & Grafische vormgeving op het Cibap in Zwolle met succes heeft afgerond. Na vele leerzame jaren op het Cibap, vele stages en cursussen werd het tijd om te de sprong te maken. Een eigen bedrijf!

Naast mijn vaste baan ben ik met mijn bedrijf Studio-Sanne aan het werk met een select aantal klanten. Met Studio Sanne wil ik mensen blij maken met een mooi grafisch product. Zo ontwerp ik logo’s, die kan worden uitgebreid tot een complete huisstijl, denkend aan visitekaartjes, briefpapier, enveloppen etc.

Ook ben ik als socialmedia specialist volop bezig met merkbekendheid door middel van diverse online platformen en ontwerp ik offline reclame materialen (zoals posters, flyers, advertenties etc.)

Maar heeft u zelf ideeën? Altijd welkom.. We kijken samen wat ik voor u kan betekenen.

(lees gauw verder) 

Ik ben dol op leren en vind ik het daarom belangrijk dat ik mij verder kan ontwikkelen en nieuwe dingen kan ontdekken. Zo leer ik tijdens elke opdracht weer bij en volg ik vaak cursussen om technieken bij te leren.. Met vol enthousiasme, doorzetten en hard werken probeer ik van elke dag en opdracht er het beste uit te halen.

Ik heb al vele projecten mogen ontwerpen en heb de best of in mijn portfolio geplaatst. Tijdens het kijken in mijn portfolio hoop ik dat duidelijk wordt dat ik met plezier aan mijn projecten werk.

Meer weten over mij of mijn bedrijf? Of heeft u een gave opdracht voor mij?

Neem gerust contact met mij op en we kijken wat de mogelijkheden zijn.

Liefs,Sanne

Mijn favoriete quote

‘ Ik ben gek op quotes! Zo pin ik quotes erop los op Pinterest en gebruik ik deze vaak ook in het dagelijks leven. Één van mijn favoriete quote is:

Quién su atreve a seguir su camino, Llega a su destino’

*Wie zijn weg durft te gaan komt op zijn bestemming aan.

IMG_3409web