Skip to content

Diensten

Diensten

Dit kan ik voor u betekenen

Huisstijl

Opzoek naar een logo voor u bedrijf? Ik ontwerp een logo en huisstijl die past bij identiteit van uw bedrijf. Ook kan ik u helpen bij het maken van huisstijl producten zoals visitekaartjes, briefpapier, huisstijl boeken etc. Neem contact op met mij en wij kijken samen naar de wensen en hoe ik u het beste kan helpen.

IMG_9599web

Reclame materialen

Uw bedrijf promoten, dat kan ook via drukwerk. Op zoek naar flyers, poster, banners of magazines. Noem het maar op! Studio-Sanne helpt u bij uitingen om uw bedrijf te promoten. Ook hulp nodig met laten drukken? geen probleem! In overleg zal ik zorgen dat het ontwerp geprint en al bij u aan komt!

Social media

Laat uw bedrijf groeien door middel van social media! Studio-Sanne ontwerpt voor u verschillende beelden om te posten. Ook kijken we samen hoe wij uw bedrijf meer merkbekendheid kunnen geven en ontvangt u van mij tips, een content planner en inhaakkalender. 

IMG_3475web

Overige opdrachten

Hulp nodig bij een ander soort drukwerk of website? Denkend aan uitnodigingen, trouwkaarten etc. Neem contact op met mij en laat weten waar u hulp bij nodig heeft.  Dan gaan wij samen kijken wat ik voor u kan betekenen.