Skip to content

Portfolio

Portfolio

Logo Makers voor Morgen

Makers voor Morgen kwam met het idee een platform op te zetten waar bedrijven inspiratie kunnen opdoen voor een duurzaam bestaan. Aan mij de vraag of ik een beeldmerk wou ontwerpen. Een beeldmerk passend bij het platform en waar ze voor staan. 

1.

De global goals

Een inspiratie voor de klant waren de Global Goals. De Global Goals zijn duurzame ontwikkelingsdoelstellingen. Waaronder het doel om te verduurzamen. Bepaalde kleuren van die Global goals mochten dan ook terugkomen in het beeldmerk. 

Mockupgloabalgoals_web
mockup_logo_MVM

2.

Lettergebruik

Met de brainstorm zijn we ook tot de conclusie gekomen om niet de voledige naam te gebruiken, maar de eerste letters. Dus de MVM. Met deze letters ben ik verder gegaan. 

mockup_logo_MVM

3.

Inspiratie

Als verdere inspiratie heb ik gekeken naar Google. Die vaak vlakken gebruikt in zijn ontwerpen. Door de letters te verdelen in vlakken kreeg je een abstract effect. Die je goed moet doen kijken om alle letters terug te vinden. Dit gecombineerd met de kleuren heeft er voor gezorgd dat Makers voor Morgen een opvallend en uniek beeldmerk heeft. Een geslaagd project dus!

Mockupmvm

Gallerij

Galerij