Portfolio Logo & Huisstijl Brandwacht Vandaag

Portfolio

Portfolio

Logo & Huisstijl Brandwacht Vandaag

Voor Brandwacht Vandaag mocht ik een logo en huisstijl ontwerpen. 

1.

Ontwerp proces

Een duidelijk logo! Dat was de belangrijkst voor het ontwerpen van dit logo. Weten waar het over gaat. In het logo heb ik de slogan ‘Focus op veiligheid’ en de titel terug laten komen. Ook heb ik een symbool dat iedereen kent, namelijk vuur herkenbaar in beeld gebracht. De handjes die het vuur vasthouden staan voor samen helpen. 

logo_brandwachtvandaag
Brown Promotional Phone Mock Up Instagram Post (2)

2.

Huisstijl

Nadat de kleuren gekozen waren. Het rood wat staat voor waarschuwing en vuur en het blauw dat staat voor zakelijk, vertrouwen en wijsheid. De kleurstelling past erg goed bij elkaar. Door de kleuren te combineren met lettertypes, vormen en iconen komt er een huisstijl die passend is bij Brandwacht Vandaag.

Brown Promotional Phone Mock Up Instagram Post (2)

3.

Iconen

Om er voor te zorgen dat ook de website duidelijk en herkenbaar wordt heb ik iconen ontworpen. Deze iconen komen terug op alle huisstijl materialen en op de website. Op de afbeeldingen vindt u een aantal iconen die ik heb mogen ontwerpen voor Brandwacht Vandaag.

Brown Promotional Phone Mock Up Instagram Post (3)

Gallerij

Galerij

Portfolio Logo & Huisstijl Paqnd

Portfolio

Portfolio

Logo & Huisstijl Paqnd

Voor Paqnd in Zwolle mocht ik een logo, huisstijl en visitekaartjes ontwerpen. 

1.

Ontwerp proces

De opdrachtgever woont in Zwolle en werkt voornamelijk internationaal. Hij vond het belangrijk dat zijn woonplaats naar voren kwam in het logo. Zo heb ik gebruik gemaakt van de (oude) plattegrond van Zwolle. Deze plattegrond heb ik overgetekend en deels gebruik als beeldmerk onder de titel. 

paqnd
paqnd

2.

Kleurgebruik

De titel bestaat uit ronde vormen en heb ik een fel blauwe en donkerblauwe tint gegeven. Deze kleur staat voor communicatie, loyaliteit en vertrouwen. Kernwaarden die erg belangrijk zijn voor Paqnd. 

paqnd

3.

Visitekaartjes

Naast en logo en bijpassende huisstijl heb ik ook de visitekaartjes voor Paqnd mogen ontwerpen. In de visitekaartjes heb ik duidelijk de contactgegevens weergegeven en heb ik logo prominent op de voorkant gezet.

Ook het kriebeltje van de plattegrond komt terug in het ontwerp zowel bij het logo als op de achterkant

paqndvisite22

Gallerij

Galerij

Portfolio Logo & Huisstijl Simens Kitwerken

Portfolio

Portfolio

Logo & huisstijl Simens Kitwerken

Voor Simens Kitwerken in Heerde mocht ik een logo en huisstijl ontwerpen. Simens Kitwerken had nog geen logo en door het ontwerpen van een nieuwe huisstijl hebben zij nu een beeldmerk die opvalt en herkenbaar is. 

1.

Ontwerp proces

In het ontwerp proces heb ik een kitspuit als beeldelement gebruikt. Dit is een tool die niet te missen is bij Simens Kitwerken. Door gebruik te maken van de volledige naam en van een beeld element weet je in één opslag wat voor werk dit bedrijf richt. 

simens-web
Brown Promotional Phone Mock Up Instagram Post (1)

2.

Kleurgebruik

Het logo heb ik wit gemaakt en een donkergroene achtergrond gegeven met een klein verloopje erin. Het logo valt daardoor meer op en het geeft het logo wat diepte.

Brown Promotional Phone Mock Up Instagram Post (1)

3.

Visitekaartjes

Naast en logo en bijpassende huisstijl heb ik ook de visitekaartjes voor Simens Kitwerken mogen ontwerpen. Ook deze kaartjes zijn opvallend door hun donkergroene achtergrond. 

Door gebruik te maken van icoontjes blijft het kleine kaartje overzichtelijk en duidelijk. 

simensvisite

Gallerij

Galerij

Portfolio Project Care4Beauty

Portfolio

Portfolio

Logo, Huisstijl, Cadeaubon Care4Beauty

Voor Tamara van Care4Beauty in Wapenveld heb ik een logo en huisstijl mogen ontwerpen. Bij schoonheidssalon Care4Beauty kun je terecht voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages en visagie.

1.

Ontwerp proces

In het ontwerp proces heb ik vele schetsen gemaakt. Deze schetsen waren een combinatie van ideeën van Tamara en mij. Zo moest de bedrijfsnaam en de naam Tamara (duidelijk) weergegeven worden. Een lijnenspel en een gezicht waren ook wens van Tamara. 

care4beauty
c4bvisteweb

2.

Een cadeaubon

Voor het ontwerp van het logo heb ik gebruik gemaakt van de vormen van het logo en vele beige/ zwarte kleurtinten. Dit geeft de cadeaubon een chique uitstraling.

c4bvisteweb

3.

Prijslijst

We hebben de gehele huisstijl doorgevoerd in alle producten. Zo hebben we ook de prijslijst aangepast in de nieuwe stijl met lijnen en zwart/beige tinten. Door de treatments te verdelen en te voorzien van een icoontje wordt de prijslijst overzichtelijker en kan Tamara makkelijk de prijslijst los geven van de treatments. 

c4bviste22

Gallerij

Galerij

Portfolio Prijslijst Care4Beauty

Portfolio

Portfolio

Prijslijst Care4Beauty

Voor Tamara van Care4Beauty in Wapenveld heb ik een logo, huisstijl, cadeaubon en prijslijst mogen ontwerpen. Bij schoonheidssalon Care4Beauty kun je terecht voor gezichtsbehandelingen, lichaamsbehandelingen, massages en visagie.

1.

Ontwerp proces

Naast een logo en huisstijl heb ik ook een prijslijst ontworpen voor Care4Beauty. In de prijslijst heb voornamelijk de hoofdkleur Beige gebruikt met zwart tinten. 

 

care4beauty_prijslijst
6_4

2.

Een cadeaubon

De teksten met prijs  zijn zo duidelijk mogelijk verteld en gecentreerd. 

6_4

3.

Losse Prijslijst

Naast de originele prijslijst heb ik ook een losse lijst ontworpen waar de pakketten (treatments) in staan. Deze zijn gegroepeerd en hebben een bijpassend icoontje in de style van Care4Beauty. Deze kan los bij de originele prijslijst worden gedaan.

4_9

Gallerij

Galerij

Visitekaartjes voor Verfstein.nl

Portfolio

Portfolio

Kaarten Verfstein.nl

Samen met een collega werken wij aan de website Verfstein.nl. Een webshop op het gebied van verf.

1.

Bedankt voor je order!

Voor Verfstein heb ik kaartjes ontworpen die bij de bestelling in kunnen. Dit als bedankje voor de bestelling.

12
13

2.

Lang leve korting

Wie houd er nog niet van korting. Zo heb ik ook kaartjes ontworpen die korting geven op een bepaald merk. Deze kan worden weggegeven.

13

3.

Visitekaartjes

Om te zorgen dat Verfstein persoonlijk bereikbaar is heb ik visitekaartjes ontworpen. 

Schermafbeelding 2022-09-01 om 17.04.01

Gallerij

Galerij

Portfolio RB Wheels

Portfolio

Portfolio

Logo & vlaggen RB Wheels

Voor RB Wheels heb ik een logo en vlaggen mogen ontwerpen. Een fietsen en scooter winkel aan de Vechtstraat in Zwolle. Het logo moest opvallend zijn en je moet meteen kunnen zien dat het om fietsen gaat.

1.

Letters in het logo

Na vele schetsen kwam ik op dit logo. Waar ik de R en B heb verwerkt in het beeldmerk.  De R is het stuur en de B is het rechterwiel.

9
9

2.

Kleurencombinaties

Blauw was een kleur dat terug moest komen in het ontwerp. Door dit te combineren met fel groen op een zwarte ondergrond, springt het logo eruit. 

9

3.

Gevel vlaggen

Naast een gevel die bedekt werdt met het logo, heb ik ook vlaggen mogen ontwerpen die aan de gevel worden gehangen. 

IMG_2014

Gallerij

Galerij

Portfolio Saskia van der Made

Portfolio

Portfolio

Saskia van der Made

Saskia van der Made geeft hondentrainingen met de focus op het welzijn van de hond. Van suppen met je hond tot aan trainingen op het strand. Saskia geeft diverse workshops. Aan mij heeft ze gevraagd om een flyer te ontwerpen waar workshop zijn weergegeven. Deze kan zij uitdelen op diverse plekken.

1.

Flyer

Omdat er veel verschillende workshops zijn was er veel tekst wat verwerkt moest worden in de flyer. Om te zorgen dat de flyer niet té druk wordt heb ik gekozen voor een drieluik flyer. Zodat de tekst op een mooie, overzichtelijke manier weergegeven kan worden.

2.

Kleurgebruik

Saskia gebruikt in haar logo fel blauwe tinten en daarbij houdt ze van het strand. Om die feeling een klein beetje terug te laten komen heb ik gebruikt gemaakt van een lichte zand kleur die de ondertoon is van de flyer. Dit in combinatie met de foto’s vormt het een mooi geheel.

Ontwerp zonder titel

Gallerij

Galerij

Portfolio Logo Jonker

Portfolio

Portfolio

Logo & huisstijl Jonker

Voor Jort Jonker heb ik een logo en visitekaartje mogen ontwerpen. Hij verhuurt kraanwagens en werkt in de grondbouw. Zijn wensen waren duidelijk, een kraanmachine en de kleuren zwart en oranje. Door het kleur gebruik en de simpelheid van dit logo is het beeldmerk onwijs opvallend geworden.

1.

Kleurencombinaties

Het logo heb ik in twee verschillende kleuren gezet. Oranje en witte letters. Zo kan de klant zelf kiezen welke kleurencombinatie geschikt is. 

1wweb
Ontwerp-zonder-titel-(3)web

1.

Kleurencombinaties

Het logo heb ik in twee verschillende kleuren gezet. Oranje en witte letters. Zo kan de klant zelf kiezen welke kleurencombinatie geschikt is. 

Ontwerp-zonder-titel-(3)web

3.

Visitekaartjes

Naast het logo mocht ik ook de visitekaartjes ontwerpen. Deze heb ik zwart gehouden waardoor het oranje/ witte logo eruit springt. In de afwerking heb ik de witte kraan in een glans laten drukken en de rest in het mat. Dit geeft een leuk speels effect.

04_Business_Card_Landscapejj

Gallerij

Galerij

Portfolio Shalom

Portfolio

Portfolio

Flyer ontwerp Shalom

Voor de boeken en giftshop in Wapenveld heb ik een flyer mogen ontwerpen.

1.

Het doel

De flyer is een uitnodiging om vrienden te worden met Shalom door een gift te geven zodat Shalom kan blijven bestaan.

Schermafbeelding 2022-09-01 om 16.19.57
Flyershalom

2.

Kleurencombinaties

De felle kleur oranje heb ik gebruikt in het gehele ontwerp zodat de flyer opvalt. Door dit te combineren met zwart/wit foto’s geeft dit een mooi contrast.

Flyershalom

Gallerij

Galerij